Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Διασταύρωση στοιχείων από την ΑΑΔΕ για όσους επιδοτούνται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 2026
- Σταθερά κακή η εικόνα στο φράγμα Φανερωμένης, σε απόγνωση αγρότες και παραγωγοί
- Συναλλαγές χωρίς προμήθειες από Ιούλιο μέσω IRIS
- Το περιουσιακό προφίλ των Ελλήνων – Αποκαλυπτικά στοιχεία από τις φορολογικές δηλώσεις
- Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για μείωση της ύλης σε Δημοτικό και Γυμνάσιο