Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Κρητικές χυλοπίτες με μελιτζάνες και φέτα
- Μητσοτάκης: Όταν υποχωρήσει η ακρίβεια, οι αυξήσεις στο εισόδημα θα μείνουν
- Covid-19: Τα δεδομένα της τελευταιας εβδομάδας
- ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή πληρώνονται τα επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Mπάσκετ: Κατέθεσε υποψηφιότητα διοργάνωσης ενός Προολυμπιακού Τουρνουά η ΕΟΚ στη FIBA