Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του
Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Πανελλήνιοι Αγώνες Σπάθης στον Δήμο Φαιστού
- Δήμος Φαιστού βραβείο για καινοτόμες εφαρμογές στη βιώσιμης ανάπτυξη και την ανακύκλωση
- Αυγενάκης: «Δεν υπήρξε πίεση από μέρους μου για κάποια παρανομία ή αποδέσμευση ΑΦΜ»
- N. Aνδρουλάκης:«Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να συγκαλέσω τη Δευτέρα ευρεία σύσκεψη των τοπικών αρχών»
- Τηγανιά με αρνάκι ή κατσικάκι





