Τα σημάδια στο κορμί του παιδιού αποκάλυψαν μια οικογενειακή τραγωδία !

mesaralive.gr  11 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Τα σημάδια στο κορμί του παιδιού αποκάλυψαν μια οικογενειακή τραγωδία !

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης ένα 8χρονο παιδάκι πήγε στο σχολείο του, στο Αρκαλοχώρι, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απο εκείνες που διαδραματίζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες ήρθε στο φως, αναστατώνοντας ένα ολόκληρο χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου και προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία ...

Όλα ξεκίνησαν όταν ,το πρωί της Πέμπτης, ένα 8χρονο παιδάκι πήγε στο σχολείο του ,στο Αρκαλοχώρι, με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του. Τα σημάδια, στο σώμα του παιδιού, θορύβησαν τους δασκάλους του . Οι δάσκαλοι ρώτησαν το παιδάκι τι του είχε συμβεί και εκείνο μετά από πολλές ερωτήσεις ανέφερε, φοβισμένο, πως το είχε χτυπήσει ο πατέρας του. 

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι δάσκαλοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία η οποία αναζήτησε τους γονείς του παιδιού για να βρεθεί μπροστά σε μια ακομη ανατριχιαστική ανακάλυψη: Η 36χρονη μητέρα του παιδιού ειχε και εκείνη χτυπηθεί βάναυσα από το σύζυγο της και μάλιστα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο ! 

Ο 45χρονος άνδρας αναζητήθηκε και συνελήφθη ,ενώ κρατείται και σήμερα αναμένεται να οδηγηθει στον εισαγγελέα. 

 

mesaralive.gr  11 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ