![Τα σύγχρονα παιδιά των λουλουδιών - Έτσι είναι οι χίπηδες του 21ου αιώνα [εικόνες]](/images/made/images/uploads/posts/x-527_10_856_473_76.jpg)
Το άλμπουμ του φωτογράφου Steve Davis, «Back to the Garden», περιλαμβάνει πορτραίτα με σύγχρονα παιδιά των λουλουδιών, τους σύγχρονους χίπηδες.
Οι υπέροχες φωτογραφίες του Davis καταρρίπτουν το μύθο ότι τα μη συμβιβασμένα με τη μεταμοντέρνα ζωή άτομα, είναι αναχρονιστικά και αποδεικνύουν ότι το κίνημά τους, είναι πολύ ζωντανό.
«Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Υφαίνω τις πάνες, θηλάζω και προσπαθώ, όσο μπορώ, να είμαι φιλική με το περιβάλλον, με τους πόρους που έχουμε σήμερα» δηλώνει η 20χρονη Melony.
«Αν είχα στη διάθεσή μου μόνο έναν κήπο, θα ήθελα πολύ να ζούσα από τη γη, και να είχα τη δική μου παραγωγή. Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να πλέκω», προσθέτει άλλη μητέρα, φοιτήτρια και μια από τις χίπισσες του 21ου αιώνα.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ!




Δείτε επίσης
- Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ: Σουδανοί πρόσφυγες που βρίσκονται στη Λιβύη ίσως κινηθούν προς την Ευρώπη
- Βατικανό: Στις 7 Μαΐου ξεκινάει το κονκλάβιο για την εκλογή του νέου Πάπα
- Πάπας Φραγκίσκος: Ηχούν πένθιμα οι καμπάνες στη Ρώμη-Xιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
- Ουκρανία: Θα υποχωρήσει για την Κριμαία ο Ζελένσκι; – Η στάση των ΗΠΑ, οι απαιτήσεις της Ρωσίας
- Τέσσερα τουρκογενή κράτη αναγνώρισαν την Κύπρο- έντονη αντίδραση Τουρκίας