«Ταξιδεύουν» μαζί «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και «Μινωικές Γραμμές»

mesaralive.gr  23 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
«Ταξιδεύουν» μαζί «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και «Μινωικές Γραμμές»

Σε μια εκδήλωση που οι μεγάλες στιγμές του παρελθόντος «ζωντάνεψαν» στην αίθουσα συκέψεων του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., παρουσιάστηκε ο μεγάλος χορηγός του τμήματος μπάσκετ που είναι ξανά οι «Μινωικές Γραμμές».

Εκτός από την παρουσίαση του νέου μεγάλου χορηγού MINOAN LINES από το Ηράκλειο, η εκδήλωση είχε και το στοιχείο της αναδρομής στο παρελθόν και της νοσταλγίας καθώς οι «Μινωικές Γραμμές» ήταν στο πλευρό του ομίλου στις μεγάλες ιστορικές του στιγμές.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Μανώλης Μαρκαντωνάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τις Μινωικές Γραμμές για τη χορηγία.

«Η συμφωνία κλείστηκε σε πολύ λίγο διάστημα καθώς ο κ. Μανιαδάκης ήταν εξ’ αρχής θετικός. Μετά από τόσα χρόνια φέρνουμε ένα μεγάλο όνομα στο Ηράκλειο»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης αναφέροντας:

«Ήταν χαρά για μας η ανάληψη της χορηγίας. Έχουμε εντάξει στο σχεδιασμό μας ένα ευρύ προγραμμα δραστηριοτήτων που αγκαλιάζουν το Ηράκλειο υποστηρίζοντας τα αθλητικά ιδεώδη.

Οι Μινωικές γραμμές θα στηρίξουν την ομάδα τόσο στο θέμα των μετακινήσεων όσο και με οικονομική ενίσχυση για να έλθουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα σταθούμε κοντά στη νεολαία.

Οι μεγάλες ιδεές αντέχουν στο χρόνο. Ευχόμαστε στο Ηράκλειο καλή προσπάθεια και κάθε επιτυχία».

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Μανώλης Σπυριδάκης εκπροσωπώντας και τον κ. Μπαξεβάνη ο οποίος δε μπόρεσε να δώσει το παρόν λόγω προσωπικού κωλύματος υπογράμμισε:

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο και συγχρόνως να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Αυτό είναι δύσκολο κομμάτι στη σύγχρονη εποχή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και η συμβολή των Μινωικών Γραμμών είναι τεράστια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο έχουμε δημιουργήσει ένα ριψοκίνδυνο σχήμα, με πολλούς μικρούς σε ηλικία αθλητές και λιγότερους μεγάλους. Πιστεύουμε να έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν, σε ένα ελκυστικό εγχείρημα που επιδιώκουμε».

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου Βασίλης Ράλλης αναφέρθηκε σε επιμέρους αγωνιστικά θέματα κάνοντας παράλληλα αναφορά στη συμφωνία με τις Μινωικές Γραμμές:

«Ευχαριστώ τις δύο οικογένειες που ανήκω το Ηράκλειο και τις Μινωικές Γραμμές για τη συνεργασία που ξεκινά.

Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και θα είναι επιτυχημένη. Και οι δύο όμιλοι είναι κοινωνικά φαινόμενα.

Αγωνιστικά στόχος μας είναι το σήμερα.

Καλό είναι να κοιτάζουμε το παρόν, όχι το παρελθόν και το μέλλον και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Σκοπό αποτελεί τα νέα παιδιά να γίνουν σε ένα ορισμένο διάστημα οι «μεγάλοι» της ομάδας και παράλληλα να ενταχθούν παιδιά στις Ακαδημίες».

Ο Υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Κώστας Περαντωνάκης αναφέρθηκε στους τρεις άξονες που κινείται το τμήμα ευχαριστώντας με τη σειρά του τη χορηγό εταιρία.

«Η ιστορία του συλλόγου είναι συνδυασμένη μ’ αυτό το χορηγό. Ευχόμαστε να έχουμε εξίσου αξιόλογα αποτελέσματα στο μέλλον.

Θέλουμε το Ηράκλειο να έχει εκπροσώπηση στις Εθνικές κατηγορίες και οι ομάδες μας να αποτελούνται από παιδιά του συλλόγου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο έγινε επένδυση ανακατασκευής του γηπέδου.

Ο πρώτος άξονας που κινείται το τμήμα μπάσκετ είναι οι Ακαδημίες όπου εντάσσονται παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών.

Θέλουμε να μυήσουμε τα παιδιά στο άθλημα, και να αποκτήσουν αθλητική και όχι οπαδική κουλτούρα.

Στη συνέχεια ακολουθούν τα τμήματα υποδομής όπου εντάσσονται τα παιδιά ηλικίας 15 έως 18 ετών, για να καταλήξουμε στο τρίτο στάδιο που είναι τα αγωνιστικά τμήματα δημιουργίας ομάδων για την επάνδρωση του ανδρικού τμήματος με πρωταγωνιστικούς στόχους στα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα»

Απαντώντας στο ερώτημα για το κατά πόσο το Ηράκλειο είναι σε θέση να κυνηγήσει ξανά υψηλές διακρίσεις ο κ. Μαρκαντωνάκης τόνισε:

«Οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις.

Έχουμε τις υποδομές για να ανταποκριθούμε σε μια μεγάλη κατηγορία, όμως το πρόβλημα είναι τα χρήματα.

Είναι μια ευχή το να βρεθούμε ξανά ψηλά στο μπασκετικό στερέωμα.

Η παρούσα χρονική συγκυρία ήταν μια ευκαιρία για μας να βρεθούμε στην Α1 κατηγορία γιατί δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές ομάδες στην Α’ Εθνική και θα μπορούσαμε να «απορροφήσουμε» φίλους όλων των ομάδων»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου Μανώλη Μαρκαντωνάκη να παραδίδει τη φανέλα της ομάδας στον Αντώνη Μανιαδάκη, ενώ ένα λάβαρο της ομάδας έδωσε στην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Αικατερίνη Αποστολίδη ο Μανώλης Σπυριδάκης.

 

Πηγή: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  23 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα