Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τα ΤΟΕΒ της Μεσαράς - Στο 6ο πανελ. Συνέδριο

mesaralive.gr  22 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τα ΤΟΕΒ της Μεσαράς - Στο 6ο πανελ. Συνέδριο

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γέργερης και μέλος του Πανελλήνιου Οργάνου Πολύδωρας Αναστασάκης, για να μετάσχει στο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΤΟΕΒ

Οπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο mesaralive.gr τα προβληματα είναι πάρα πολλά και η ανάγκη για την εξεύρεση λύσεων μεγάλη.  

Το 6ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας θα πραγματοποιηθεί αύριο και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα με τα θέματα που θα αναπτυχθουν θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα Όργανα διοίκησης και εκπροσώπησης στη Γ.Σ.Ε.Ε.  

Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα τεθούν όλα τα προβληματα που υπάρχουν σε κάθε περιοχή και σε όμορες περιοχές που δεν καλύπτονται από τα σωματεία, με στόχο να βρεθούν - αν είναι δυνατόν - λύσεις.
Η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η δυνατότητα υπαγωγής στο νέο ΕΣΠΑ των έργων ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των Εγγειοβελτιωτικών Έργων, η δυνατότητα ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα & Επιδόματος Αδείας  θα είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν επίσης το Συνέδριο. 

«Στο συνέδριο θα δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ο.Ε.Β. και εμείς σαν εργαζόμενοι, και καλούμαστε να προτείνουμε λύσεις.
Παράλληλα με τις δικές σας προτάσεις θα διαμορφωθεί το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας μετά και τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις», αναφέρει η σχετικη ανακοίνωση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται: ο Γ.Γ. της ΠΟΥΟΕΒ κ. Μπλιάτκας Θωμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γερακίνα Μπισμπινά, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΕΒ Αθανασούλας Γιώργος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Στουρνάρας Κωνσταντίνος.

 

mesaralive.gr  22 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα