Τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι από τη Γαλιά

mesaralive.gr  15 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό παλικάρι από τη Γαλιά

Φωτο: mesaralive.gr

Η Μεσαρά αποχαιρετά αύριο το πρωί το χαμογελαστό παλικάρι από τη Γαλιά, που έμελλε να φύγει από τη ζωή στα 43 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια όμορφη οικογένεια.

Ο 43χρονος Κωστής Αλεβιζάκης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών  που βρέθηκε από τη σύζηγό του νεκρός στη σκάλα του σπιτιού του στα Πιτσίδια το πρωί της Πέμπτης, κηδεύεται το πρωί της Παρασκευής και ώρα 11:00. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του  Αγίου Γεωργίου στη Γαλιά, ενώ στη συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στο κοιμητήριο των Πιτσιδίων.

 Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί και να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον πάντα πρόσχαρο 43χρονο Γαλιανό. Το παλικάρι που το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη του, που κατάφερε πριν από λίγα χρόνια να νικήσει στη μάχη που έδωσε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και για τον οποίο όποιος τον γνώρισε έχει να πει μόνο καλά λόγια.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που δέχτηκε το mesaralive.gr από άνθρωπο που γνώριζε καλά τον Κώστα και ο οποίος γράφει για τον ξαφνικό χαμό του «Όλη η Γαλιά πενθεί το άδικο παιγνίδι της μοίρας, να στείλει στον ουρανό ένα νέο πρόσχαρο, εργατικό και γελαστό παιδί στο άνθος της ηλικίας του... Ο Κώστας Αλεβιζάκης, που εργαζόταν στα Μάταλα, δεν πρόλαβε να αποπερατώσει το έργο του να μεγαλώσει τα παιδιά του και να τα δει να προοδεύουν.. Θρηνεί όλη η Μεσαρά, γιατί με όλο το κόσμο είχε μια καλή σχέση. Παρόλο που με τη δύναμη της ψυχής του, κατάφερε και ξεπέρασε στο παρελθόν ένα πρόβλημα υγείας, ωστόσο το παιγνίδια της μοίρας το καθορίζει η ίδια η μοίρα..».

Το mesaralive.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα…..

 

mesaralive.gr  15 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ