Τέσσερις αίθουσες προκάτ για τους μαθητές των Βοριζίων.

mesaralive  11 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τέσσερις αίθουσες προκάτ για τους μαθητές των Βοριζίων.

73.800 ευρώ ενέκρινε η Περιφέρεια Κρήτης για την προμήθεια τεσσάρων προκατασκευασμένων αιθουσών για τους μαθητές των Βοριζίων.

Μάλιστα ήδη πάρθηκε ομόφωνα απόφαση από την  Οικονομική Επιτροπής του Δήμου Φαιστού,  για θετική εισήγηση, προς το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού, το οποίο και θα πάρει την τελική απόφαση.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή συνεδρίαση  το 17ο θέμα της  ημερήσιας διάταξης αφορά την  «αποδοχή χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Κρήτης ποσού 73.800,00 ευρώ, τροποποίηση προϋπολογισμού και έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια τεσσάρων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας Βοριζίων».

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο των Βοριζίων αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγω παλαιότητας και πρόσφατα οι γονείς είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις βάζοντας «λουκέτο» στο σχολείο.

Από την πλευρά της Περιφέρειας υπήρξε η δέσμευση για έγκριση πίστωσης προκειμένου να αγοραστούν τέσσερις αίθουσες προκάτ για τους μαθητές των Βοριζίων. 

Μια δέσμευση που έγινε πράξη, ενώ τώρα το ΔΣ Φαιστού αναμένεται να αποφασίσει την αποδοχή αυτής της χρηματοδότησης προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αγορά των αιθουσών.

 

mesaralive  11 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ