Τεστ ΠΑΠ και στο Ζαρό από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Μοιρών

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Τεστ ΠΑΠ και στο Ζαρό από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Μοιρών

Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης και διενέργειας προληπτικών ελέγχων- Τεστ Παπανικολάου, από τις Μαίες του Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Έτσι μετά τα Βορίζια τη Γαλιά, και τα  Πιτσίδια, σειρά είχε ο Ζαρός όπου πραγματοποιήθηκαν 53  Τεστ Παπανικολάου για γυναίκες της περιοχής.

Οι  Μαίες του ΚΥ Μοιρών βρέθηκαν στο Ζαρό στις 23, 24 και 28 Μαρτίου και  στεγάστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ζαρού όπου έγιναν οι εξετάσεις. Σημαντική  ήταν η συνδρομή του τοπικού Προέδρου κ. Γεώργιου Φυλακτάκη,  τον οποίο το Μαιευτικό Τμήμα του ΚΥ Μοιρών ευχαριστεί θερμά, για την αγορά από τον ίδιο αναλώσιμου υλικού προς το Μαιευτικό Τμήμα του ΚΥ Μοιρών, για να μπορέσουν οι Μαίες να προχωρήσουν στο έργο τους διενεργώντας τα Τεστ Παπανικολάου.

Επίσης ευχαριστούν την κ. Χρυσούλα Κοκαράκη η οποία βοήθησε ώστε να γίνει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  των γυναικών για την δράση όσο και για την υποστήριξη που προσέφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των Μαιών στο Ζαρό. Τέλος ευχαριστούν τον Δήμο Φαιστού και τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαχαρία Χαλκιαδάκη για την μεταφορά τους από το ΚΥ Μοιρών στο Ζαρό.

 

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα