Θ. Μπριλάκης: «Εγώ τη μάνα μου την έχω πολύ ψηλά»

  08 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θ. Μπριλάκης: «Εγώ τη μάνα μου την έχω πολύ ψηλά»

Ο Θοδωρής Μπριλάκης βρέθηκε στο επίκεντρο του τοπικού ποδοσφαίρου την περασμένη Κυριακή, λόγω του «θερμού» επεισοδίου που είχε με τον Φραγκίσκο Ποτηράκη και που είχε σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές από την ΕΠΣΗ.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΟΤ… έσπασε τη σιωπή του, μίλησε στο «grandsport.gr» για την επίθεσή του στον παίκτη των Μοιρών και πήρε θέση για το άσχημο αυτό γεγονός. Ο δυναμικός στόπερ ξεκαθάρισε ότι ο αντίπαλος έβριζε τη μητέρα του και παρά το ότι του ζήτησε να σταματήσει, ο έμπειρος φορ δεν το έκανε.

Αναλυτικά τόνισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλους όσοι ήταν στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή. Έχασα πραγματικά τον έλεγχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου βρίζουν τη μάνα στα γήπεδα, απλά είναι πραγματικά η πρώτη φορά, που ενώ μου έβριζαν τη «μαμά», όπως μου την αποκάλεσαν, παρακαλούσα τον κύριο με τον οποίο τσακώθηκα να σταματήσει και αντί για τη μητέρα μου να βρίζει εμένα.

Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος συνέχισε… ακάθεκτος. Όπως και να έχει ήταν ένα ακραίο περιστατικό που αναστάτωσε πολύ κόσμο. Όσοι με ξέρουν πραγματικά, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Απλά εγώ τη μητέρα μου την έχω πολύ ψηλά».

 

grandsport.gr

 

  08 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα