Θανατηφόρο ατύχημα στο Τυμπάκι-Νεκρός ένας 23χρονος δικυκλιστής

neakriti.gr  25 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο ατύχημα στο Τυμπάκι-Νεκρός ένας 23χρονος δικυκλιστής

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου,σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε και ένας 17χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 23χρονος, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Τυμπάκι, λίγο πριν από τις 3:30 αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος του νεκροταφείου, όταν μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα - ένας 23χρονος και ένας 15χρονος - εξετράπη της πορείας της, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους δύο τραυματίες, τον 23χρονο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ήταν και πολυτραυματίας, καθώς και τον 15χρονο συνεπιβάτη του, και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 23χρονο, δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 17χρονος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο 23χρονος αποτελεί το 15ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην άσφαλτο της Κρήτης, από τις αρχές του 2020 έως και σήμερα, ενώ, το θανατηφόρο αυτό τροχαίο συνέβη λίγες μόνο ώρες αφότου μια μητέρα και η κόρη της άφησαν την τελευταία τους πνοή, μετά από ένα ακόμη δυστύχημα στο νησί.

 

neakriti.gr  25 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα