Καλοκαιρινό κινηματογραφικό ραντεβού στον Κόκκινο Πύργο

  23 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Καλοκαιρινό κινηματογραφικό ραντεβού στον Κόκκινο Πύργο

Πρώτο δείγμα γραφής απο τον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχης,με την προβολή ταινίας που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Π.Σ Κόκκινου Πύργου σας καλέι απόψε το βράδυ στις  21:15 στην προβολή της ταινίας της Disney "Coco" που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργού (κάτω απ,το παλιό Versus)

Tιμή εισιτηρίου: 2,50ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου μας.Για παιδάκια κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν,ενω για πενταμελείς οικογένειες θα υπάρχει έκπτωση καθώς θα χρεώνονται μόνο τα τέσσερα μέλη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το Coco είναι αμερικανική 3D ταινία μιούζικαλ-φαντασίας του 2017 επεξεργασμένη σε Η/Υ σε παραγωγή της Pixar Animation Studios και διανομή της Walt Disney Pictures.[9] Είναι βασισμένη σε μια πρωτότυπη ιδέα του Λι Άνκριτς, σε σκηνοθεσία του ίδιου με δεύτερο σκηνοθέτη τον Άντριαν Μολίνα. Η ιστορία αφορά τον 12χρονο Μιγκέλ Ριβέρα που μεταφέρεται απρόσμενα στη χώρα των νεκρών, όπου αναζητά τη βοήθεια του μουσικού προ-προπάππου του για να επιστρέψει στην οικογένεια του ανάμεσα στους ζωντανούς.

Η ιδέα της ταινίας βασίζεται στη μεξικανική γιορτή της Ημέρας των Νεκρών. Το σενάριο της ταινίας ανέπτυξαν ο Μολίνα και ο Μάθιου Άλντριτς μέσα από το στόρι που σκιαγράφησαν ο Άνκριτς, ο Τζέισον Κατζ, ο Άλνρτιτς και ο Μολίνα. Η Pixar ξεκίνησε την ανάπτυξη της ταινίας το 2016. Ο Άνκριτς μαζί με άτομα του συνεργείου επισκέφθηκαν το Μεξικό για έμπνευση. Ο μουσικοσυνθέτης Μάικλ Γκατσίνο, που είχε ξανασυνεργαστεί με την Pixar σε προηγούμενες ταινίες υπέγραψε το σάουντρακ της ταινίας.

Υπόθεση

Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες.

 

  23 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ