«Θερμό» επεισόδιο στο κέντρο των Μοιρών

mesaralive.gr  15 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Θερμό» επεισόδιο στο κέντρο των Μοιρών

Πηγή: koutipandoras.gr

Σκηνές απείρου κάλλους με δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, είχαμε χθες το βράδυ στο κέντρο των Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιο νεαρός σε ηλικία, ενοχλούσε εδώ και καιρό μέλος της οικογένειας καταστηματάρχη.

Ο καταστηματάρχης όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί του ενοχλούνταν από τον εν λόγω νεαρό, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε το λόγο, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν σταμάτησαν αλλά συνεχίστηκαν.

Μάλιστα εχθές το βράδυ, ο νεαρός – που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ιδιαίτερα εριστικός και ενοχλητικός- πέρασε πάλι έξω από το κατάστημα και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο τον καταστηματάρχη και άρχισε να βρίζει τον ίδιο αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Δε σταμάτησε ωστόσο εκεί, «πουλώντας» νταηλίκι, κατέφτασε με κακές διαθέσεις στο μαγαζί του ανθρώπου, ο οποίος είχε γίνει όπως είναι φυσικό έξω φρενών.

Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, ο νεαρός πρόλαβε και μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε «καπνός» ενώ από την άλλη  πλευρά κατατέθηκε μήνυση εναντίον του ενοχλητικού νεαρού.

O κόσμος πάντως με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει με ορισμένους να παρουσιάζουν άκρως επιθετικές συμπεριφορές εναντίον ανθρώπων που έτυχε να κατέβουν για ένα καφέ ή μια μπύρα στην πλατεία….

 

mesaralive.gr  15 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα