Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΑΟ Τυμπακίου από τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΑΟ Τυμπακίου από τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Τυμπακίου από τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό, για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, ωστόσο εκείνος που κατάφερε να προηγηθεί ήταν ο Ανθεστίωνας, όταν ύστερα από σέντρα του Τσομπανάκη, ο Δρακούλης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, ωστόσο οι προσπάθειες των Μεμοτσέλα και Τρουλάκη σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντουλάκη.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Ολαογιέ, έπειτα από τη σέντρα του Μαρακομιχελάκη, με τον Χρονάκη να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Αναγνωστάκη απέκρουσε εκ νέου ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επαναφορά ο Χριστοδουλάκης δε μπόρεσε να σκοράρει, όπως ίδιο αποτέλεσμα είχε λίγα λεπτά αργότερα και η προσπάθεια του Τριάντη.
Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις, με τον Τρουλάκη να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΤ διαμαρτύρεται για πέναλτι το οποίο δε δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης λίγο πριν σημειωθεί το τελικό 2-0.

Ανθεστίων: Χρονάκης, Τσομπανάκης, Τρουλάκης, Στρατάκης, Σταυρακάκης, Μεμοτσέλα (75′ Παχυνάκης), Κλάδος, Κεφάκης, Καλιακάκης, Δρακούλης (80′ Λιαμης), Αναγνωστόπουλος.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Στρακαντούνας, Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Κουρουθιανάκης, Άλλα (70′ Φλορενς), Χριστοδουλάκης Ι., Αναγνωστάκης, Ναβροζίδης (60′ Ντάλας, 80′ λ.τ.Φιτσάκης), Ολαογιέ Ντ., Μαρακομιχελάκης.

 

ΠΗΓΗ: notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  30 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα