Την Κυριακή η επιχείρηση «σκούπα» στην παραλία του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Την Κυριακή η επιχείρηση «σκούπα» στην παραλία του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

φωτογραφία:mesaralive.gr

Έφτασε η ώρα για την επιχείρηση «σκούπα» στην όμορφη παραλία του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

Ο δήμος, οι φορείς και οι σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις του και όλοι μαζί με σύνθημα «μπορείς και εσύ για μια πόλη καθαρή», ξεκινούν στις 10.30 π.μ. από το Λιμάνι Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου.

Απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή στην εθελοντική Δράση Καθαρισμού της παραλίας του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, δυτικά του λιμανιού (προς κακόσκαλο).

«Στηρίζοντας τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον εθελοντισμό και κάνουν δυνατότερη την κοινωνία μας, ο δήμος Φαιστού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Εξωραιστικό Σύλλογο Αγίου Πνεύματος Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγολιού, την Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού “ΔΡΩ”, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών  Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ε.Ε.Σ. και το Σύλλογο Ψαράδων Τυμπακίου, συμμετέχει και επικροτεί την εν λόγω προσπάθεια παρέχοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό τα απαιτούμενα μέσα και φροντίζοντας παράλληλα για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Νεολαία  της Περιοχής, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους, στις εθελοντικές ομάδες και στην Τοπική Κοινότητα για αυτή την προσπάθεια, την οποία οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι με τη συμμετοχή μας, την Κυριακή 19/04/2015 και ώρα έναρξης 10.30 π.μ.,Τόπος Συνάντησης: Λιμάνι Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, για να ομορφύνουμε την παραλία του.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια προσπάθεια των φορέων,  που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους δημότες μας σε τέτοιου είδους δράσεις και να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Σας περιμένουμε για μια προσπάθεια που στηρίζουμε όλοι μας!!!»

 

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα