Την Τρίτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Χωροταξικό

mesaralive.gr  05 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Την Τρίτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Χωροταξικό

Φώτο: mesaralive

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του mesaralive.gr που ήθελαν την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το χωροταξικό να διεξάγεται αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr η επιτροπή φορέων από το Τυμπάκι, στην οποία συμμετέχουν φορείς από την Αγία Γαλήνη και το Καλαμάκι, θα παρευρίσκονται στην συνεδρίαση αυτή, μιας και για το θέμα που θα συζητηθεί έχουν ήδη καταθέσει τις αντιπροτάσεις τους στην υπάρχουσα μελέτη οι οποίες αντανακλούν και το όραμα για το πώς επιθυμούν οι κάτοικοι της περιοχής του παραλιακού μετώπου την ανάπτυξη στον τόπο τους.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο

 Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης: «Με μοναδικό θέμα  την «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΠΧΣΑΑ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κρήτης», συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου (κτίριο Λότζια – Πλατεία Λιονταριών).

Η  ημερήσια διάταξη (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -  Πρόγραμμα Καλλικράτης), είναι:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου

Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη.

1. Έκφραση άποψης επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, (σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. απ. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ /οικ.107017/28.8.2006), για το παρακάτω Σχέδιο:

 «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΠΧΣΑΑ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κρήτης», σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 147396/20-3-2015 έγγραφο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

(εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης τομέα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας κ. Νίκος Καλογερής).

 

mesaralive.gr  05 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα