Την Τρίτη στο Τυμπάκι το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Την Τρίτη στο Τυμπάκι το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Τυμπακίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη πολύ σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, ενώ μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, θα είναι το Χωροταξικό καθώς και το θέμα της λήψης δανείου από το Δήμο Φαιστού, αλλά και άλλα σημαντικά θέματα.

Συγκεκριμένα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα:

 

Εισηγητής Δήμαρχος  Αρμουτάκης Γεώργιος

1.Ενημέρωση για τον χωροταξικό σχεδιασμό στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού.

2.Έγκριση λήψης δανείου για χρηματοδότηση των χρεών του Δ. Φαιστού και ισοσκέλιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

3.Ορισμός εκπροσώπων στο σύνδεσμο προστασίας και αξιοποίησης των  όμορφων χωρίων της Κρήτης με την επωνυμία «ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ».

4.Ορισμός εκπροσώπων στις Γενικές Συνελεύσεις του Α.Κ.Ο.Μ.Μ Ψηλορείτης Αναπτυξιακή Α.Ε.Ε Ο.Τ.Α  (τακτικό με αναπληρωματικό)

5.Τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων (χαρτών) στο Δ. Φαιστού

6.Προβολή του Δήμου στο www.ethnos.gr

7.Έγκρισης 1ου ΑΠΕ  του έργου «Αποκατάσταση του πρώην δημοτικού σχολείου Ζαρού»

8.Αίτηση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Δ.Δ. ΓΑΛΙΑΣ Δ. ΜΟΙΡΩΝ(αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και βοηθητικών χώρων υπόγειο )»(αρ. μελέτης 20/2011)

9.Τροποποίηση της υπ’αρ. 303/2013 απόφασης Δ.Σ. ως προς το εμβαδόν του δωρεάν παραχωρούμενου τμήματος της Δημοτικής έκτασης στη Ενορία Αγ. Πνεύματος Τυμπακίου για ανέργεση Ιερού Ναού.

10. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση ΚΩΣΤΑΡΙΑ της Τ.Κ. Πηγαϊδακίων.

11.Μελέτη παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών μηχανικού για το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013 με ακρωνύμιο BIOMASS

 

Οικονομικά θέματα / Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Μαυράκης Γεώργιος

12.Έγκριση του απολογισμού και οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2013,καθώς και της έκθεσης της Οικονομικής Επιτροπής για τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2013 του Δήμου Φαιστού κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 163 του Δ.Κ.Κ. (Ν.3463/2006) και των διατάξεων του ΠΔ 315/99 (παρ. 1.1.108 εδάφιο 8 και κεφάλαιο 4.1).

13.Έγκριση κλεισίματος των τραπεζικών λογαριασμών 1118612-5 &1119848-0 του ΚΑΠΗ Μοιρών του πρώην Δ. Μοιρών στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και μεταφορά των χρηματικών υπολοίπων τους στον τραπεζικό λογαριασμό 1120059-7 του Δ. Φαιστού.

14.Διαβίβαση της με αρ. 28/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την δωρεά εν ζωή της Καλαϊτζάκη Ευαγγελίας προς το Δήμο Φαιστού.

 

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ.Τιτάκη – Λεονταράκη Ελένη

15.Συγκρότηση δημοτικής επιτροπής ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.)

Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ. Χαριτάκης Εμμανουήλ

16.Αίτημα για την υλοτόμηση δένδρων στο κοιμητήριο Πόμπιας.

17.Αίτημα για την υλοτόμηση δένδρων στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Πλουτής

 

Εισηγητής Ξυρουδάκης Ιωάννης

18.Κατανομή της Α’ και Β’ δόσης έτους  2015 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων Α’ /βάθμιας και Β’/βάθμιας εκπαίδευσης Δ. Φαιστού.

 

Εισηγητής Στυλιανάκης Εμμανουήλ

19.Έγκριση ισολογισμού και τα αποτελέσματα χρήσης 2013 της Δ.Ε.Υ.Α. Φαιστού                                                                                                                      

 

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα