Τι έδειξε η νεκροψία για τους δυο άτυχους φοιτητές

mesaralive.gr  21 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Τι έδειξε η νεκροψία για τους δυο άτυχους φοιτητές

Ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Κυριακής, η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για την εξακρίβωση της αιτίας θανάτου του Βαγγέλη Μπούζουκα και του Δημήτρη Κόκκου, οι οποίοι έχασαν, το βράδυ του Σαββάτου, τη ζωή τους, στην περιοχή Κουμπελής στα Χανιά

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο θάνατος των δύο άτυχων νέων προήλθε από πνιγμό.

Σύμφωνα με το zarpanews, τα δυο παιδιά είχαν γρατζουνιές και χτυπήματα στο σώμα τους ωστόσο δεν έχασαν την ζωή τους λόγω της πτώσης στα βράχια αλλά από πνιγμό καθώς η θάλασσα χτες ήταν φουρτουνιασμένη λόγω των ισχυρών ανέμων.

Την ίδια ώρα, σε βαθύ πένθος έχουν βυθιστεί  οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του 22χρονου Ηρακλειώτη φοιτητή Βαγγέλη Μπούζουκα .

Η κηδεία του 22χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισσο. 

Οι δύο νεαροί ήταν σπουδαστές της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του ΤΕΙ Κρήτης, στα Χανιά. Ο Ηρακλειώτης φοιτητής σπούδαζε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και ο φοιτητής Δ.Κ. στο Τμήμα Φυσικών Πόρων.

Η είδηση του τραγικού θανάτου των δύο σπουδαστών σκόρπισε θλίψη στην σπουδαστική κοινότητα του ΤΕΙ και στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης  τμήμα Χανίων, που τους αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στην σελίδα του Τμήματος στα social media.

 

 

cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  21 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ