Τι γεύση έχει το καλοκαίρι; 9 συνταγές στον ίσκιο της κληματαριάς

Αν το καλοκαίρι ήταν γεύση τότε θα είχε γλύκα από τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, τον αρακά, τις αγκινάρες και τις μπάμιες που έχουν μελώσει σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Δροσερή και ευχάριστα πικρή από τα φρέσκα μυρωδικά, ελαφρώς ξινή και μεστή όπως προστάζει η αψάδα της φρεσκο-τριμμένης ντομάτας. Το μόνο που χρειάζονται είναι καλή παρέα, φέτα ΠΟΠ, προζυμένο ψωμί και μοίρασμα στη μέση του τραπεζιού, κάτω από τη σκιά μιας ζωηρής κληματαριάς.
Αν το καλοκαίρι ήταν γεύση θα ήταν
Δείτε επίσης
- Πώς αλλάζει το σώμα σου με 30 ημέρες περπάτημα
- Κρέας: Πώς επηρεάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων τις τιμές του – Τι λένε κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες
- Μύδια σαγανάκι
- Yδρογονάνθρακές : Σκλήρο πόκερ για τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης
- Προσεχώς ολική έκλειψη σελήνης – Τι πρέπει να ξέρετε για το «ματωμένο φεγγάρι»