Τι σκέφτονται στο δήμο για την οικογένεια της 48χρονης!

mesaralive.gr  28 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Τι σκέφτονται στο δήμο για την οικογένεια της 48χρονης!

"Βαρύ" το κλίμα για την άτυχη Δήμητρα που ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή...- Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο οδηγός του απορριμματοφόρου

Σε πολύ βαρύ κλίμα κινείται η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, μετά το χαμό της 48χρονης, Δήμητρας Σκουρογιαννάκη.

Ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους συναδέλφους της αποτελούσε παράδειγμα αυταπάρνησης, προσφοράς και συναδελφικής αλληλεγγύης, πρότυπο υπαλλήλου για συναδέλφους και υπηρεσία. Όμως, η Δήμητρα ήταν και πολύ άτυχη στην εργασιακή της πορεία! Είναι χαρακτηριστικό πως έχει περάσει απ´ όλα σχεδόν τα πόστα στην υπηρεσία καθαριότητας, δίνοντας πάντα τα διαπιστευτήρια της απ´ όπου κι αν πέρασε. 

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα εργαζόταν ως οδηγός στο σκουπάκι της υπηρεσίας, ωστόσο, οι αυξημένες ανάγκες στην καθαριότητα την ανάγκασαν τη μοιραία εβδομάδα του Ιουνίου να περάσει ως βοηθός απορριμματοφόρου και να δουλέψει εκείνο το μοιραίο για τη ζωή της πρωινό της 20ης Ιουνίου.

Στην υπηρεσία το κλίμα είναι πολύ βαρύ: ο οδηγός του απορριμματοφόρου, που σημειωτέον εμπλέκεται και σε άλλο σοβαρό περιστατικό τραυματισμού εργαζομένου, έχει απαλλαγεί από τα συγκεκριμένα καθήκοντα ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρότατο ψυχολογικό πρόβλημα εξαιτίας της τραγικής εξέλιξης.

Την ΕΔΕ για το πειθαρχικό περιστατικό διενήργησε ο γραμματέας του δήμου, Μανόλης Περαντωνάκης, που φέρεται να την έχει  παραδώσει ολοκληρωμένη στο δήμαρχο για τα περαιτέρω.

Αυτό που απασχολεί τη δημοτική αρχή είναι πως θα μπορέσουν να εντάξουν το γιο της άτυχης γυναίκας αλλά και τον αδελφό της στη διαδικασία μονιμοποίησης τους στο προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς της 48χρονης στην υπηρεσία, που έχασε τη ζωή της εν ώρα καθήκοντος!

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  28 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ