Τίμησαν τη  Γυναίκα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Ζαρό (Φωτογραφίες)!

mesaralive.gr  13 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τίμησαν τη  Γυναίκα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Ζαρό (Φωτογραφίες)!

Φωτο: mesaralive.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ζαρού, η Εσπερίδα με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Την  εκδήλωση  διοργάνωσε ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ζαρού  ΑΡΙΑΔΝΗ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Φαιστού κ. Αρμουτάκη, το Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Συντιχάκη, τον περιφερειακό Σύμβουλο και πολιτευτή της Ν.Δ. κ. Ματαλλιωτάκη, τους  Αντιδημάρχους κα Τιτάτη – Λεονταράκη, κ. Χαλκιαδάκη και κ. Μαυράκη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού κ. Φυλακτάκη, την πρόεδρο και τη Γραμματέα του Συλλόγου Γυναικών Ζαρού <<ΑΡΙΑΔΝΗ>>, κα  Χαλκιαδάκη Νανά και κα. Δροσανάκη Ρούλα, καθώς και από την κα. Παπαδογιαννάκη Κατερίνα, μέλος της Ομάδας Γυναικών Μεσαράς μέλος της Ο.Γ.Ε.

   Την εκδήλωση συντόνισε η αντιδήμαρχος κα. Ελένη Τιτάκη-Λεονταράκη. 

   Το θέμα της Εσπερίδας ήταν : Υπογεννητικότητα και οικονομική κρίση. Ομιλητές ήταν οι: κ. Ματαλλιωτάκης Μιχαήλ, ειδ. Γυναικολόγος Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η κα Ανδρεαδάκη Θάλεια, Μαία από το  Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και η Σαββάκη Στασούλα Κοινωνική Λειτουργός του ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’  Ζαρού Δήμου Φαιστού.

   Τα θέματα που συζητήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζαρού  ήταν:

1.Υπάρχει υπογεννητικότητα στην κρίση;                      

2. Αντισύλληψη στις νέες γυναίκες.

3. Συνέπειες Υπογεννητικότητας.

Μετά το πέρας το  ομιλιών τιμήθηκαν 18 πολύτεκνες  μητέρες  της ευρύτερης περιοχής του Ζαρού, οι οποίες είχαν από έξι (6) έως και εννέα (9) παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση πλαισίωσαν   μουσικά τα παιδιά από το συγκρότημα ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

 

mesaralive.gr  13 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ