Τις επόμενες μέρες αυτοψία στο κτήριο της Πόμπιας,

Με σκοπό να θέσουν το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Δημαρχείο, φορείς της Πόμπιας μαζί με εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου.
Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης η αντιπροσωπεία της Πόμπιας βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Φαιστού κ. Γιώργου Αρμουτάκη, όπου παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Νικολακάκη, δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων, καθώς και της Γ.Γ. του Δήμου κ. Σοφουλάκη, έγινε συζήτηση για τα σοβαρά κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιστορικό κτήριο.
Από την πλευρά εκπαιδευτικών, γονέων και εκπροσώπων της Πόμπιας ζητήθηκε να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει μια μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο κτήριο.
Ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Πόμπιας ότι μέχρι την επόμενη Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο κτήριο προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα και να προχωρήσει μια συνολική μελέτη για την επίλυσή τους, η οποία θα γίνει προσπάθεια στη συνέχεια να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Δείτε επίσης
- Mεσαρα: Επέστερψε στην οικογένεια της η 14χρονη Αλεξάνδρα
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Δήμος Γόρτυνας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
- Tυμπάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση δυο νέα παιδιά μετα απο σοβαρό τροχαίο
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν είσοδος για τους δημότες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι