To Αστρίτσι καλωσορίζει το 13ο Πολιτιστικό Κάμπινγκ στην Κάτω Βρύση...

mesaralive.gr  24 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
To Αστρίτσι καλωσορίζει το 13ο Πολιτιστικό Κάμπινγκ στην Κάτω Βρύση...

Με μια ανακοίνωση καλωσόρισμα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αστριτσίου κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης καλωσορίζει το 13ο Πολιτιστικό Κάμπινγκ που ξεκινά σήμερα στην Κάτω Βρύση και για το οποίο ήδη έχει γράψει το mesaralive.gr

Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος αναφέρει «Την Παρασκευή 24-07-15 ξεκινάει το 13ο Πολιτιστικό Κάμπινγκ στην Κάτω Βρύση Αστριτσίου του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με την θεατρική παράσταση « Το Παιχνίδι της Σφαγής» με ώρα έναρξης  21:00.

Η τοπική κοινότητα Αστριτσιου καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στο πολιτιστικό κάμπινγκ.

Ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την παραχώρηση εργατών για τον καθαρισμό της Κάτω Βρύσης, τον Δήμαρχο Μανώλη Κοκοσάλη και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, οι  οποίοι σε δύσκολες οικονομικές στιγμές χρηματοδότησαν το πολιτιστικό κάμπινγκ.

Τους Αντιδημάρχους Μανώλη Πασπαράκη, Μιχάλη Δακανάλη, τον συγχωριανό μας Δημοτικό Σύμβουλο Αντώνη Λυδατάκη και όλο το προσωπικό το οποίο εργάσθηκε αυτές τις μέρες στον οικισμό μας.

Τον πρόεδρο Παράσχο  Τζόρβα και το ΔΣ της ομάδος του οικισμού μας ( ΤΡΙΤΩΝΙΑ), τον πρόεδρο Γιάννη Χρονάκη και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου για την βοήθεια τους σε θέματα του κάμπινγκ».

 

mesaralive.gr  24 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα