Το Balkan express του..Τυμπακίου!!!

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Το Balkan express του..Τυμπακίου!!!

φωτο:mesaralive.gr

Απόγευμα Πέμπτης και στην Κεντρική Λεωφόρο Κόκκινου Πύργου προς Τυμπάκι βρέθηκε σταματημένο αυτοκίνητο "ρακοσυλλεκτών" αλλοδαπών ..

Το πλήθος των αλλοδαπών κάνουν επιδρομές σε κάδους απορριμμάτων μήπως βρουν κάτι χρήσιμο για να τακτοποιήσουν στο νοικοκυριό τους(;)!

Στο σημείο αυτό ο φακός του mesaralive.gr κατέγραψε τη στιγμή που οι τρεις άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο σταμάτησαν στον κάδο των απορριμμάτων πήραν το στρώμα και το φόρτωσαν πάνω στον ουρανό του οχήματος, ενώ το κρατούσαν μάλιστα για να μην πέσει στη διαδρομή!

Σε μια προσπάθεια να βρουν έστω και το παραμικρό, οι ρακοσυλλέκτες αδειάζουν τους κάδους απορριμμάτων γεμίζοντας τον δρόμο με σκουπίδια .

Έχουν αναφερθεί φυσικά και περιπτώσεις που αδειάζουν ή και καίνε στον δρόμο τα στρώματα που βρίσκουν προκειμένου να πάρουν τις σούστες, σπάνε ηλεκτρικές συσκευές για να απομονώσουν λίγα γραμμάρια μετάλλου.

Καθημερινά, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί, με καροτσάκια των σουπερμάρκετ ή ότι άλλο διαθέτει ρόδες και αποθηκευτικό χώρο, παίρνουν τους δρόμους και ψάχνουν από κάδο σε κάδο ανάμεσα σε σωρούς σκουπίδια μήπως βρουν μεταλλικά αντικείμενα ή ότι άλλο χρήσιμο που στη συνέχεια θα πουλήσουν με αντάλλαγμα λίγα ευρώ.

Σίγουρα όταν μερικές δεκαετίες πριν γιορτάζαμε την είσοδό μας στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης δε φανταζόμασταν το μέλλον της χώρας κάπως έτσι.

 

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα