Το βιντεοκλίπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση

«Ας κρατήσουν οι χοροί»
Το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου, επέλεξε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για να δημιουργήσει το βιντεοκλίπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.
Ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια Έλληνες και παρουσιάζει την ιστορική πορεία της Ελλάδας, μέσα από την αλληγορία της γιορτής μιας παρέας σύγχρονων Ελλήνων.
Μέσα από τους στίχους του παρουσιάζεται με ευαισθησία η διαχρονική πορεία του Ελληνισμού από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας. «Των Ελλήνων οι κοινότητες», σε ένα μεγάλο εθνικό αντάμωμα βαδίζουν ενωμένες στο μέλλον, συμπυκνώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του σύγχρονου και αισιόδοξου πατριωτισμού που εκπέμπει η επέτειος των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση.
Δείτε επίσης
- Ποια ήταν η ‘Παναγία’ των Αρχαίων Ελλήνων που είχε γενέθλια ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο
- Πανσέληνος του Αυγούστου: Την Παρασκευή το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»-Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
- Βραδιά Θεάτρου απόψε στο Πολύκεντρο Μοιρών
- Αναγνώστες της βρετανικής Sunday Times: Το 78% είπε «Ναι» στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
- Βαρθολομαίος: Σύντομα θα ανοικοδομήσουμε το γηροκομείο στο Βαλουκλή