Το ΕΠΑΛ Μοιρών ταξιδεύει ξανά το νέο σχολικό έτος 2017-2018

mesaralive.gr  02 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το ΕΠΑΛ Μοιρών ταξιδεύει ξανά το νέο σχολικό έτος 2017-2018

Δύο ταξίδια στο εξωτερικό θα πραγματοποιήσουν μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Μοιρών κατά τη διάρκεια του νέου σχολικού έτους 2017-2018.

Συγκεκριμένα το ΕΠΑΛ εγκρίθηκε για να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει δύο ταξίδια. Το πρώτο θα έχει προορισμό τη Βαρκελώνη της Ισπανίας και το δεύτερο στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους θα περάσουν 15 ημέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, παρακολουθώντας μαθήματα , εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ συγχρόνως θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα των δύο χωρών. Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων θα αφορά τη δημιουργία  και λειτουργία επιχειρήσεων εξυπηρέτησης και στήριξης οχημάτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας(ηλεκτρικών αυτοκινήτων, συμβατικών κινητήρων και άλλα) που σέβονται το περιβάλλον, όπως προβλέπεται από τη σύγχρονη ευρωπαική κοινοτική νομοθεσία.

Να σημειωθεί ότι και κατά το προηγούμενο σχολικό έτος το ΕΠΑΛ συμμετείχε σε αντίστοιχο πρόγραμμα στην Ισπανία  απ’ όπου οι μαθητές επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

mesaralive.gr  02 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα