Το επίσημο έγγραφο για την τεράστια επιτυχία της Τυμπακιανής Κέλλυς Κυδωνάκη

mesaralive.gr  06 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Το επίσημο έγγραφο για την τεράστια επιτυχία της Τυμπακιανής Κέλλυς Κυδωνάκη

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε πριν δύο μέρες γνωστοποιούσε την τεράστια επιτυχία της Κέλλυς Κυδωνάκη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολούθησε και επίσημο έγγραφο της ΕΛΟΚ προς το Σωματείο της και τον Προπονητή της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωματείου της Κέλλυς Κυδωνάκη «Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φαιστού» και του προπονητή της κ. Χαράλαμπου Σταυρουλαντωνάκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε που υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Γενική Γραμματέας κ. Εμμανουέλα Ποντίδα:

:

«Προς: Το Σωματείο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Φαιστός (317)

Υπόψη του προπονητή Σταυρουλαντωνάκη Χαράλαμπου

Θέμα: « Πρόκριση της αθλήτριας Κυριακής Κυδωνάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018 »

Αξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση της αθλήτριας Κυριακής Κυδωνάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων“Buenos Aires 2018”. Σας επισυνάπτουμε για την ενημέρωσή σας την επίσημη ανακοίνωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε σύμφωνα με την οποία η αθλήτριά σας κατέλαβε την 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην ολυμπιακή κατηγορία Kumite Female +59 kg που αυτομάτως της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στους ‘‘Αγώνες Νέων Buenos Aires 2018’’. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το άθλημα, για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τα μέλη της, καθώς η πρώτη ελληνική συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο καράτε είναι γεγονός και αποτελεί, μεταξύ άλλων, σημείο αναφοράς για την επίτευξη του επόμενου μεγάλου στόχου για τους ‘‘Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020’’. Στο σημείο αυτό, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και αξίζει να τονίσουμε το έργο του σωματειακού προπονητή κου Σταυρουλαντωνάκη, ο οποίος πιστώνεται ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την επιτυχία δεν αρκεί μόνο το ατομικό ταλέντο, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται από καθημερινή δουλειά, ώρες προπόνησης και αφοσίωσης στο στόχο. Γι’ αυτό, το έργο που επιτελείται στα σωματεία από τους προπονητές είναι αναμφίβολα σημαντικό για την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, για την καλλιέργεια των αξιών του καράτε και του αθλητικού ιδεώδους εν γένει. Σας αξίζουν, λοιπόν, συγχαρητήρια για την πρόκριση και προσδοκούμε σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Το ελληνικό καράτε έχει αποδείξει ότι όχι μόνο θέτει ψηλά τον πήχη αλλά είναι σε θέση να τον ξεπερνά κάθε φορά!»

 

mesaralive.gr  06 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ