Το Φεστιβάλ, «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», η λαχειοφόρος και ο Φίλλιπος!!!

mesaralive.gr  19 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το Φεστιβάλ, «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», η λαχειοφόρος και ο Φίλλιπος!!!

Φώτο: mesaralive.gr

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δείξει την αγάπη και τη στήριξή του στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», και τις τρεις ημέρες στο Matala Beach Festival!

Επώνυμοι και μη, πέρασαν  από το περίπτερο του Συλλόγου που  τα μέλη του λειτουργούσαν στο Φεστιβάλ, και είτε αγόρασαν από τους πάγκους του περιπτέρου κάποια αντικείμενα στηρίζοντας  «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», είτε έκοψαν λαχνούς για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου!

Οι περισσότεροι σταματούσαν να τα πουν  με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη  και με τα υπόλοιπα μέλη που βρισκόταν στο περίπτερο από νωρίς το απόγευμα!!!

Η λαχειοφόρος αγορά και ο  Φίλλιπος!!!

Ιδιαίτερη παρουσία ο Φίλλιπος Παπαδάκης, από τα νεαρά μέλη του Συλλόγου,  που πήρε πολύ ζεστά την λαχειφόρο αγορά και κατάφερε σύμφωνα με πληροφορίες να κόψει πάρα πολλούς λαχνούς! Πράγμα σημαντικό αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»  υλοποιεί πλήθος προγραμμάτων, δίνοντας την ευκαιρία στους Μεσαρίτες να εξυπηρετούνται, ενώ συνεχώς βάζει στόχους τους οποίους πετυχαίνει και προχωρεί μπροστά!!!! Σίγουρα «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» έχει ανάγκη ανθρώπους με όρεξη όπως ο Φίλλιπος Παπαδάκης!!! Φίλλιπε συνέχισε!!!

 

mesaralive.gr  19 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα