Το Ηράκλειο αλλάζει... (βίντεο)

  02 September, 2019 ΑΡΘΡΑ
Το Ηράκλειο αλλάζει... (βίντεο)

Παρά τα προβληματα και τα εμπόδια που προκύπτουν, το Ηράκλειο αλλάζει και αυτό αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο από τη λεωφόρο Δικαιοσύνης. Μάλιστα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες έχει εικόνες που «μιλάνε» από μόνες τους.

 

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στον μεγάλο «πνέυμονα» του Ηρακλείου, το πάρκο Γεωργιάδη. Εκεί τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά η Δημοτική Αρχή  είναι αποφασισμένη να παραδώσει το έργο μέσα στο φθινόπωρο, έστω και ως προς το βασικό του κομμάτι.  

Άλλη σημαντική «πινελιά» στο κέντρο αποτελεί ο κυκλικός κόμβος στο ύψος της Όασης που έχει αποσυμφορήσει την οδό Χρυσοστόμου, αλλά και την οδό Χαριλάου Τρικούπη. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι αρκετά για την ανάπλαση του κέντρου και ένα από αυτά τα έργα είναι η «μεταμόρφωση» της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος ειναι να ξεκινήσουν οι εργασίες από το 2020 και αυτό το έργο να αποτελέσει το δεύτερο μέρος αναπλάσεων του κέντρου. Το τρίτο θα είναι η ανάπλαση της λεωφόρου Καλοκαιρινού...

 

  02 September, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα