Το Matala Beach Festival καλωσορίζει τους θρυλικούς Πυξ Λαξ!

  15 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Το Matala Beach Festival καλωσορίζει τους θρυλικούς Πυξ Λαξ!

Όπως αποδείχθηκε ο μύθος των Ματάλων είναι πάντα ζωντανός!

Έτσι η γιορτή συνεχίζεται στο πιο ζωντανό και πολύχρωμο φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Το Matala Beach Festival καλωσορίζει το Σάββατο 22 Ιουνίου στις σπηλιές του Λιβυκού, τους θρυλικούς Πυξ Λαξ!

Οι Πυξ Λαξ μας προσκαλούν στο πιο μουσικό βράδυ της ιστορίας τους!

Η μπάντα με την μεγαλύτερη επίδραση και πορεία στην ελληνική μουσική, επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 με ένα νέο δίσκο, «Μια μέρα πριν τον χειμώνα» και με μια μεγάλη συναυλία σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ στις

12 Ιουλίου 2018, ανακοινώνοντας θριαμβευτικά ότι θα ξανά είναι ενεργή, δίνοντας χαρά σε χιλιάδες παλιούς και νέους φίλους!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας παρέα με ταλαντούχους μουσικούς και φίλους, μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας επέστρεψαν με αφορμή τα 30 απίστευτα χρόνια της μπάντας και έστησαν και πάλι μια μεγάλη μουσική γιορτή!

Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το ΟΑΚΑ έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Μετά από δύο SOLD OUT συναυλίες στη Νέα Υόρκη στις 22 και 23 Μαρτίου συνεχίζουν με μια από τις μεγαλύτερες περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με κομμάτια - σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται και πάλι «με γροθιές και κλοτσιές» και δίνουν δυναμικά νέα ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή!

 

  15 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα