Το Ναυαγοσωστικό της Αγίας Γαλήνης στα ανοιχτά της Κρήτης για να σώσει επιβάτιδα

  30 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το Ναυαγοσωστικό της Αγίας Γαλήνης στα ανοιχτά της Κρήτης για να σώσει επιβάτιδα

Μια γυναίκα επιβάτης που βρισκόταν σε κρουαζιερόπλοιο νότια της Κρήτης ήταν άρρωστΗ και χρειαζόταν άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση εν πλω και η Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης, ενημερώθηκε τάχιστα από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για την 74χρονη αλλοδαπή του Κ/Ζ πλοίου «AIDACARA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

Ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ βγήκε στα ανοιχτά και η  74χρονη παρελήφθη και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αγίας Γαλήνης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για περαιτέρω εξετάσεις και πιθανή νοσηλεία.

Να σημειωθει ότι νωρίτερα του συγκεκριμένου περιστατικού ένας ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου - λιμένα «ΤΗΓΑΝΙ», στην περιοχή της Παλαιοχώρας.

Ο 85χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

«Φως» στα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Παλιαόχωρας.

 

neakriti.gr

 

  30 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα