Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄Θμιας Μεσαράς

mesaralive.gr  11 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄Θμιας Μεσαράς

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς "Η ΦΑΙΣΤΟΣ" μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 23 Μαΐου 2017, συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Γιαμαλάκης 
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Δραϊνάκης
Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Μαθιουδάκης 
Ταμίας: Τίτος Ζερβάκης
Μέλη: Ελευθέριος Κωστένης - Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
Ευαγγελία Αναγνωστάκη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων - Κινητοποιήσεων
Γεωργία Κατσαράκη – Υπεύθυνη Συντονισμού Αναπληρωτών Εκπ/κων

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ τους αναπληρωτές και μόνιμους συναδέλφους, που μας εμπιστευτήκατε για ακόμα μία φορά και μας αναδείξατε με την ψήφο σας «παντοδύναμους» με το συντριπτικό ποσοστό του 94% και την κατάληψη όλων των εδρών τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στην Ελεγκτική Επιτροπή, όσο και στους Αντιπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, βάζοντας οριστικά στο περιθώριο τα «διχαστικά – κομματικά» ψηφοδέλτια.
Θέλουμε ακόμη να σας διαβεβαιώσουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στο ακέραιο σε αυτή την εμπιστοσύνη. Μας περιμένουν όμορφες και δύσκολες μάχες, καθώς και σκληροί αγώνες. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίνοντας όραμα και στόχους, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για τη Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία του τόπου μας .
Χρέος μας είναι να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε νικητές στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του εκπαιδευτικού κινήματος» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.
 

 

mesaralive.gr  11 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα