Το ΠΑΑΠΑΗΚ ευχαριστεί τις Μινωικές Γραμμές για τη χορηγία τους

mesaralive.gr  14 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το ΠΑΑΠΑΗΚ ευχαριστεί τις Μινωικές Γραμμές για τη χορηγία τους

Φωτο: mesaralive.gr

Ευχαριστίες προς τις Μινωικές Γραμμές και την επιχείρηση Σταματάκης, απευθύνει με ανακοίνωσή του το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης που λειτουργεί στην Πόμπια.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται «Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, κ. Καναβάκης Σταύρος,  τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και οι Υπάλληλοι του Παραρτήματος Αποθεραπείας και αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης,  συνεπής στον καθημερινό τους αγώνα που μοναδικό  σκοπό έχει την κάλυψη των αναγκών των ατόμων ή ομάδων πληθυσμού, οι οποίοι αδυνατούν να ενταχθούν στην Κοινωνία και έτσι είναι αποκλεισμένοι από τον Κοινωνικό και Οικονομικό  ιστό, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους εκείνους, άτομα και επιχειρήσεις, οι οποίοι με άμεση ανταπόκριση, ευαισθησία και ανιδιοτέλεια, γίνονται αρωγοί του ιερού αυτού σκοπού, με την απαράμιλλης αξίας προσφοράς τους, τόσο σε υλικά αγαθά όσο και έμπρακτη φυσική παρουσία.

    Συγκεκριμένα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά κι από καρδιάς, τον Διευθύνων Σύμβουλο, κ.Μανιαδάκη Αντώνιο, της εταιρείας ‘’ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ’’ όπως και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Δ.Σ. της εταιρείας, για την άμεση ανταπόκριση επί του αιτήματος που τους κατετέθη από  το Παράρτημα Αποθεραπείας και αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα για την ευγενική και εξαιρετικής σημασίας χορηγία που προσφέρθηκε από την εταιρεία».

 

Θερμές ευχαριστίες και στην επιχείρηση Σταματάκης

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται «Επίσης θερμές κι από καρδιάς ευχαριστίες αξίζουν στην επιχείρηση Σταματάκης «Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής» , για την ευγενική προσφορά τους στα παιδιά του  Παραρτήματος Αποθεραπείας και αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτη, σε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, αλλά και για την φυσική τους παρουσία και επαφή με τα παιδιά του Παραρτήματος προσφέροντάς τους προσωπικά αναμνηστικά δώρα, πρωτίστως όμως προσφέροντας τους χαρά και όμορφα συναισθήματα.

     Ευελπιστούμε, αυτές οι υποδειγματικές και άξιες συγχαρητηρίων προσφορές προς τον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία, να συνεχιστούν και να είναι εφαλτήριο για μια γενικότερη κοινωνική ευαισθητοποίηση προς τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες».

 

mesaralive.gr  14 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα