To Πασχαλινό ωράριο των  καταστημάτων  στο Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  24 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To Πασχαλινό ωράριο των  καταστημάτων   στο Δήμο Φαιστού

Φώτο: mesaralive

Ξεκινά σήμερα, την Κυριακή των Βαΐων (24 Απριλίου) το πασχαλινό ωράριο και στα καταστήματα του Δήμου Φαιστού.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ότι επιθυμούν στα καταστήματα της περιοχής που προσφέρουν προϊόντα και τιμές για όλες τις τσέπες. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Εμπόρων Δήμου Φαιστού, τα καταστήματα θα είναι καθημερινά ανοικτά καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με ενιαίο ωράριο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή των Βαίων τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ττην Μεγάλη Δευτέρα, την Μεγάλη  Τρίτη, την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ.

Όσον αφορά την Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα ενώ το Μεγάλο Σάββατο, θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. 

Ακολουθεί το τριήμερο, της Κυριακής του Πάσχα, της Δευτέρας του Πάσχα και της Τρίτης 3 Μαΐου όπου έχει μεταφερθεί η Πρωτομαγιά. Από την Τετάρτη 4 Μαΐου επανέρχεται το κανονικό ωράριο των καταστημάτων.

Η Ένωση επαγγελματιών και βιοτεχνών εμπόρων δήμου Φαιστού εύχεται στους επαγγελματίες καλές δουλειές και σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  24 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα