Το «πείραμα» της Βιβλιοθήκης της ΔΡΩ πέτυχε!

mesaralive.gr  09 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το «πείραμα» της Βιβλιοθήκης της ΔΡΩ πέτυχε!

φωτό:mesaralive.gr

Αν και πολλοί δεν πίστεψαν στην επιτυχία του εγχειρήματος, η Βιβλιοθήκη της ΔΡΩ, συνεχίζει να προσφέρει διέξοδο σε νέες και νέους από την περιοχή που τους αρέσει το διάβασμα!

Η  Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη της ΔΡΩ η οποία λειτουργεί εδώ και εννέα περίπου μήνες και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2014, σας περιμένει να την επισκεφτείτε για να δανειστείτε ή να αφήσετε κάποιο παλιό σας βιβλίο!

Βιβλία Νεανικά, Παιδικά, Περιπέτειας, Εγκυκλοπαιδικά, Λογοτεχνικά, Επιστημονικά και πολλά άλλα, σας περιμένουν να τα δείτε, να δανειστείτε  ή και να τοποθετήσετε το δικό σας που δεν χρειάζεστε.

Και όλα αυτά στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου στις Μοίρες, στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» με ελεύθερη πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο.

 

Ανάγκη για μια κανονική βιβλιοθήκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλους αυτούς τους μήνες λειτουργίας της, από την Βιβλιοθήκη της ΔΡΩ, έχουν περάσει πολλοί νέοι που είτε δανείζονται βιβλία, είτε αφήνουν κάποιο βιβλίο δικό τους.

Πάντως η επιτυχία του εγχειρήματος που ξεκίνησε ως πείραμα από τους νεολαίους της ΔΡΩ, δείχνει πόσο αναγκαία είναι μια κανονική βιβλιοθήκη στην περιοχή….

Ας μην ξεχνάμε ότι η Μαρκάκειος Βιβλιοθήκη στις Μοίρες δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ ο πλούτος των βιβλίων που έχει δωρίσει η οικογένεια του αείμνηστου Μανώλη Μαρκάκη, «περιμένει» να πάρει τη θέση του στους χώρους της Μαρκάκειου Βιβλιοθήκης… Πότε;

 

mesaralive.gr  09 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα