Το πιστόλι τον... πρόδωσε

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χτες, Κυριακή, ένας 53χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος είχε στην κατοχή του όπλο και γεμιστήρα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 53χρονου.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
«Συνελήφθη, χθες (21.10.2018) σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου 53χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 53χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου.».
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»