Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Κρήτη

viannitika  12 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στην Κρήτη

Ένα πρόβλημα χρόνιο, το οποίο απασχολεί τις τοπικές Αρχές, αποτελεί το γεγονός πως η Κρήτη είναι μια ιδιότυπη πύλη εισόδου και εξόδου για μετανάστες.

Κάτι που αποδεικνύεται από τις αλεπάλληλες υποθέσεις, τις οποίες έχουν εξιχνιάσει οι αστυνομικές Αρχές. Βασική πύλη εξόδου από το νησί εξακολουθεί να αποτελεί το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», από όπου μετανάστες επιχειρούν παράνομα να ταξιδέψουν προς διάφορους προορισμούς της Ευρώπης.

Μια ακόμη περίπτωση καταγράφηκε όταν συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα από αστυνομικούς του αρμόδιου Αστυνομικού Τμήματος μαι 26χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 44χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ταυτόχρονα, όπως έχει καταγραφεί η Κρήτη αποτελεί και πύλη εισόδου για λαθρομετανάστες. Ενα πρόβλημα υπαρκτό για το οποίο μάλιστα κάποια στιγμή είχε εκδοθεί και κοινή ανακοίνωση από τις ΔΗΜΤΟ Φαιστού- Βιάννου- Γόρτυνας για την κατάσταση που επικρατεί στα νότια του νησιού.

 

viannitika  12 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα