Το project “VasilisGiaslakiotis–Dretta” έρχεται στις Μοίρες με την υποστήριξη της ομάδας ΔΡΩ

«Vasilis Giaslakiotis – Dretta» από τη ΔΡΩ στο Αλσύλλιο Κούλε Μοιρών την Πέμπτη 04.10 στις 21:30
Λίγο πριν τη μεγάλη εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall, το project «Vasilis Giaslakiotis – Dretta» θα βρεθεί στη γενέτειρα του δημιουργού του, την Κρήτη.
Η μουσική παράσταση θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, στο Αλσύλλιο Κούλε Μοιρών σε μια διοργάνωση από την Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού "ΔΡΩ". Η έναρξη έχει οριστεί στις 21:30, με τιμή εισιτηρίου 7€.
Παράλληλα με τη μουσική παράσταση, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί Live Painting από τη Χαρά Λάππα, απόφοιτο της Σχολής Καλών Τεχνών, η οποία θα γεμίσει τον καμβά της με χρώματα και συναισθήματα.
Ο αριθμός των θεατών είναι περιορισμένος (200 άτομα) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα σημεία προπώλησης: Βιβλιοπωλείο Λυχνάρι (Μοίρες) και Kunga Café (Τυμπάκι).
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 697 5553818
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Μοιρών.
Δείτε επίσης
- Ν Ηρακλείου: 8 συλλήψεις με επίκεντρο την παράνομη βόσκηση σε περιοχές NATURA
- Δ. Φαιστού: Εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Διασκέδαση χωρίς αλκοόλ… και όμως γίνεται…»
- Προς κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και το Μαγαρικάρι εντός της ημέρας
- Μαγαρικάρι: Η τάφρος που δεν τελείωσε πριν 35 χρόνια τώρα θα σώσει το χωριό! –
- Νότιος Οδικός Άξονας Κρήτης: Αγώνας διεκδίκησης