Το ΤEDxUniversityofCrete επιστρέφει και πάλι!

  25 February, 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Το ΤEDxUniversityofCrete επιστρέφει και πάλι!

Μετά από δύο επιτυχημένα events, ο κόσμος συνεχίζει να αγκαλιάζει την προσπάθεια των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, το TEDx University of Crete επιστρέφει στις 4 Απριλίου, στο αμφιθέατρο “Νίκος Πετρίδης” για να μοιράσει ακόμα περισσότερες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Με το δεύτερο Pre–Event που πραγματοποιήθηκε στις 23/02 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, η ομάδα ανακοίνωσε το φετινό θέμα του TEDx University of Crete.

 

Έπειτα από πολλή σκέψη και αρκετές διεργασίες, η ομάδα του TEDx University of Crete κατέληξε πως η «Ηχώ» θα είναι η φετινή θεματική της.

Κάθε πράξη, κάθε λέξη, κάθε ήχος όσο μικρός και ασήμαντος μπορεί να μοιάζει, κουβαλάει τόση δύναμη, όση ακριβώς χρειάζεται, για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα, και να αλλάξει τον κόσμο.

Όμως τι άλλες διαστάσεις θα μπορούσε να πάρει η Ηχώ;

Ανακάλυψε το στο τρίτο TEDx University of Crete στις 4 Απριλίου στο αμφιθέατρο “Νίκος Πετρίδης”. Μείνε συντονισμένος για νέα και την ανακοίνωση εισιτηρίων!

Η ομάδα του TEDx University of Crete, είναι μια εθελοντική ομάδα φοιτητών που έχουν ως κοινό στόχο να διαδώσουν αξιόλογες ιδέες και εμπειρίες, και να χαρίσουν έμπνευση σε όσους τη χρειάζονται.

 

  25 February, 2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα