To τελευταίο αντίο στην 19χρονη Μελανθία

mesaralive.gr  17 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To τελευταίο αντίο στην 19χρονη Μελανθία

Ανείπωτος πόνος για τη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, τη 19χρονη Μελανθία...

Τα λόγια περιττεύουν για τη 19χρονη  που «έφυγε» από τη ζωή πριν προλάβει καλά – καλά να τη χαρεί, κατά τη διάρκεια τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει σήμερα στις 4 στον τόπο καταγωγής της, συμφωνα με πληροφορίες.

Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, πιθανότατα απο πνευμονικό οιδημα στο σπίτι της στο Ηράκλειο,όπου σπούδαζε, η ατυχη  Μελανθία Κουρουθιανάκη,βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και την ευρύτερη περιοχή. Τα μηνύματα για το χαμό της είναι πολλά, με τους συμπολίτες της να μη μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την ίδια και τους δικούς της...

Το χρονικό  

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, είχε μιλήσει τελευταία φορά στο τηλέφωνο με δικό της άνθρωπο το βράδυ της Πέμπτης και μετά κοιμήθηκε. Από τότε, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να την αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού που έμενε, κοντά στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης και εκεί την βρήκαν δυστυχώς νεκρή. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της νεαρής γυναίκας πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση που θα ακολουθήσει θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

 

mesaralive.gr  17 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα