Το τροχαίο κατέληξε σε τραγωδία - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Το τροχαίο κατέληξε σε τραγωδία - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής καθώς υπήρχαν επιβάτες εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια των ΙΧ ενώ στο σημείο βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή των Βουτών όπου κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 52χρονου άνδρα και τον σοβαρό τραυματισμό μιας 51χρονης γυναίκας και ενός 14χρονου κοριτσιού αλλά και ενός ακόμα άνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής καθώς οι επιβάτες των δυο ΙΧ ήταν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια ενώ στο σημείο βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας ήταν σοβαρότατα τραυματισμένος. Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος 52χρονος άνδρας είχε σοβαρή αιμορραγία ενώ υπέστη ανακοπή. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΑΓΝΗ το οποίο δεν εφημέρευε ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 

Με τραύματα σε όλο της το σώμα ωστόσο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο η 51χρονη γυναίκα ενώ τραυματισμένο είναι και το 14χρονο κορίτσι που πιθανότατα αύριο να υποβληθεί σε επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ.

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει τραυματιστεί στο ισχίο. 

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

  21 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα