To Τυμπάκι «αγκάλιασε» το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (Φωτογραφίες)

Mesaralive.gr  07 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To Τυμπάκι «αγκάλιασε» το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (Φωτογραφίες)

Φώτο: Mesaralive.gr

Για μια ακόμα φορά το Τυμπάκι «αγκάλιασε» το καθιερωμένο πλέον Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Ο δραστήριος Σύλλογος έστησε τους πάγκους του παζαριού του στην «καρδιά» της Λαϊκής του Τυμπακίου, σήμερα Παρασκευή, και οι εξαιρετικές δημιουργίες μελών και φίλων του Συλλόγου, κέρδισαν τον κόσμο που επισκέφθηκε το πασχαλινό παζάρι!

Πασχαλινά δωράκια, λαμπάδες , κηροπήγια, φαναράκια, αυγά φτιαγμένα από πηλό και άλλες όμορφες κατασκευές, «κέρδισαν» όλους όσους  στήριξαν το παζάρι του δραστήριου Συλλόγου στο Τυμπάκι!

 

Αύριο στις Μοίρες

Και για όσους δεν πρόλαβαν σήμερα στο Τυμπάκι, το  ΜΕΛΛΟΝ, θα βρίσκεται αύριο Σάββατο από το πρωί  με τους πάγκους του Πασχαλινού Παζαριού και στις Μοίρες, έξω από το Δημαρχείο Φαιστού! Ευκαιρία να στηρίξουμε τον δραστήριο σύλλογο που προσφέρει τόσα πολλά στον τόπο μας!!! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τις δημιουργίες του Συλλόγου ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί και από την έδρα του Συλλόγου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Φανερωμένης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!!! Γιατί όπως διαρκής είναι η προσφορά του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στον τόπο μας, έτσι διαρκής ας είναι και η στήριξή του από την τοπική κοινωνία! Το αξίζει!!!!

 

Mesaralive.gr  07 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα