Το Τυμπάκι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης  22 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το Τυμπάκι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό

Οι Μεσαρίτες θέλουν να είναι όλα στην εντέλεια για τον αγώνα της Κυριακής, σε εκπληκτική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου

Πυρετός εργασιών επικρατεί στο γήπεδο του Τυμπακίου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για να φιλοξενήσει τον 47ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου.

Οι άνθρωποι του Τυμπακίου έχουν μεριμνήσει για τα πάντα ενώ τις εργασίες επιβλέπει ο Αρχιδιαιτητής Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης. Πίσω από την μία εστία στα αποδυτήρια έχει τοποθετηθεί κερκίδα, που αυξάνει την χωρητικότητα του γηπέδου ενώ δημιουργήθηκε και βοηθητική είσοδος.

Επίσης, γίνονται και άλλες εργασίες στους βοηθητικούς χώρους και σε ότι απαιτείται για τη διοργάνωση του τελικού. Να σημειώσουμε ότι "χαλί" είναι και ο αγωνιστικός χώρος.

THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΠΕΤΟΥΣΗΣ» ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Παρουσία εκπροσώπων των φιναλίστ ΠΑΝΟΜ και ΠΟΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗ σύσκεψη ενόψει του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει την Κυριακή 25 Μαρτίου στο γήπεδο Τυμπακίου με ώρα έναρξης στις 17:00.

Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Βλαστός και Μπελιβανάκης από τον ΠΑΝΟΜ και ο κ. Τσαϊνης από τον ΠΟΑ ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κουτεντάκης, Παπαγγελής, Μαθιουδάκης και Θεοδοσάκης.

Μετά από κλήρωση που έγινε, οι φίλοι του ΠΟΑ θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την κεντρική κερκίδα του γηπέδου ενώ οι φίλοι του ΠΑΝΟΜ από την νότια κερκίδα πίσω από το τέρμα. Η τιμή εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Η ΕΠΣΗ έχει αποφασίσει να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Τυμπακίου και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.

Το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει και φέτος η ΕΠΣΗ πριν τον τελικό Κυπέλλου θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο εστιατόριο «Πετούσης» με προσκεκλημένες τις αποστολές των δύο φιναλίστ και τους διαιτητές του τελικού.

Τα τιμώμενα πρόσωπα του τελικού από την ΕΠΣΗ είναι οι: Κρητικός Ιωάννης (ΠΑΝΟΜ), Μαστρογιαννάκης Μιχάλης (ΠΟΑ), οικογένεια Καμπουράκη (Δόξα Γαλιάς), Σαββάκης Ζαχαρίας (Μοίρες), Μπουμάκης Μιχάλης (Γόρτυς), Κοτσυφάκης Αντώνης (Ερ. ΟΦΗ) και ο μαντιναδολόγος Μανόλης Μακρυδάκης.

 

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης  22 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ