Τον Μάιο η απάντηση της UEFA στον Παναθηναϊκό

  15 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Τον Μάιο η απάντηση της UEFA στον Παναθηναϊκό

Μέχρι το Μάιο θα πρέπει να περιμένουν στον Παναθηναϊκού για να μάθουν αν τελικά η ομάδα τους θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως με την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στη Νιόν, οι «πράσινοι» προσπαθούν να μειωθεί η ποινή που τους έχει επιβληθεί προκειμένου να αγωνιστούν και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Φυσικά η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, ενώ όπως φαίνεται θα χρειαστεί και αρκετός χρόνος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» όλα δείχνουν πως ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα αποφασίσει η UEFA θα υπάρχει τον Μάιο.

Μέχρι τότε πάντως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει στείλει σχετικό αίτημα στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν η UEFA θα ανοίξει εξ’ ολοκλήρουν τον φάκελο που περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό ή θα ασχοληθεί μεμονομένα με τους «πράσινους».

Το βέβαιο είναι πως το «τριφύλλι» έχει μπει και πάλι στον δρόμο της οικονομικής κανονικότητας και μοιάζει πιθανό, πλέον, η UEFA να καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσει τη μείωση της ποινής. 

 

  15 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ