Τουπάκης στη θέση Τσόκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

mesaralive  12 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τουπάκης στη θέση Τσόκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

πηγή:youtube.com

Εγγράφως υπέβαλε την παραίτησή του ο Σεραφείμ Τσόκας από περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Κρήτη Μπορούμε"
Την παραίτησή του υπέβαλε εγγράφως, σήμερα, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Κρήτη Μπορούμε", Σεραφείμ Τσόκας. Ουσιαστικά η παραίτηση είχε υποβληθεί προφορικά τη Δευτέρα, οπότε συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο, ωστόσο επίσημα το σχετικό έγγραφο έφθασε την Τρίτη και την Τετάρτη έγινε αποδεκτή.
Άλλωστε ο κ.Τσόκας, εδώ και καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive.
Τη θέση του στο περιφερειακό συμβούλιο παίρνει ο καρδιολόγος Φανούρης Τουπάκης, πρώτος επιλαχών της παράταξης «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» από την ΠΕ Ηρακλείου, ο οποίος είχε διατελέσει παλιότερα και νομαρχιακός σύμβουλος. Ο κ. Τουπάκης θα ορκιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 14.00 μετά το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κρήτης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη.
Ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα αναλάβει το "τιμόνι" του "Κρήτη Μπορούμε", καθώς τα μέλη της παράταξης θα πρέπει να διενεργήσουν εσωτερική ψηφοφορία για να εκλέξουν το νέο επικεφαλής.

πηγή: cretalive.gr

 

mesaralive  12 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα