Τουρισμός: Ισχυρή αύξηση των προκρατήσεων από την Ελβετία

  04 February, 2020 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Τουρισμός: Ισχυρή αύξηση των προκρατήσεων από την Ελβετία

Αύξηση που αγγίζει το 30% εμφανίζουν οι προκρατήσεις από την Ελβετία προς την Ελλάδα για το 2020, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανωτές ταξιδίων της ελβετικής αγοράς. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, η χώρα μας κατατάσσεται και φέτος στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Ελβετών τουριστών και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές ταξιδίων και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν διευρύνει σημαντικά τα προγράμματά τους τόσο σε αριθμό κλινών όσο και σε θέσεις στις πτήσεις από όλα τα αεροδρόμια της Ελβετίας.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία προέκυψαν στη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Fespo 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με συνεκθέτες την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους δήμους Βόλου-Πηλίου και Πάρου, αλυσίδα ξενοδοχείων και ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο ταξιδεύουν στην Ελλάδα περισσότεροι από 500.000 Ελβετοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη νέων ελληνικών προορισμών που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες και δραστηριότητες στη φύση.

 

  04 February, 2020 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ