Τουρισμός:Αντίστροφη μέτρηση και...πυρετός προετοιμασiών για το επικείμενο άνοιγμα
Πυρετώδεις προετοιμασίες στα ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές ενόψει του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού στα μέσα Μαΐου
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις για την υποδοχή των πρώτων τουριστών.
Στα μέσα Μαΐου θα ανοίξει περίπου το 20% των ξενοδοχείων ενώ μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία, δηλώνει ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης. Νίκος Χαλκιαδάκης.
Μέχρι στιγμής οι κρατήσεις είναι ελάχιστες, αντιθέτως οι περισσότερες κρατήσεις αφορούν τον μήνα Σεπτέμβριο.
Ο Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης,σε δηλώσεις στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV αναφέρθηκε στο υψηλό κόστος του pcr test για τους ταξιδιώτες και στα μηνύματα για τα φετινή τουριστική σεζόν.
Να καθαριστούν άμεσα οι παραλίες από τα κάθε είδους σκουπίδια, τονίζουν από την πλευρά τους οι λουόμενοι.
Τη πεποίθηση τους ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη σε σχέση με τη περυσινή εκφράζουν ξενοδόχοι και επαγγελματίες.
Δείτε επίσης
- Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας (hunkar begendi)
- ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ: Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων σε Βορίζια και Ζαρό
- Βορίζια : Mακελειό με νεκρούς και τραυματίες -Φρούρια τα νοσοκομεία, φόβοι για αντίποινα
- Πώς η στοματική υγιεινή προστατεύει τον εγκέφαλό μας
- Οι νοσηλευτές εγκαταλείπουν το ΕΣΥ - Ποιες χώρες προτιμούν
Σχετικά άρθρα
- Περιοχές NATURA 2000: εγκρίθηκαν οι μελέτες- μεγάλη κάλυψη της Μεσαράς
- Κρήτη: στην πρώτη πεντάδα στη μη χρήση κράνους ανάμεσα στις Περιφέρειες της χώρας
- Οργανωμένο: Έφερναν χιλιάδες σφαίρες από την Αλβανία στην Κρήτη μέσα σε ειδική κρύπτη
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε όλη την Κρήτη- πού απαγορεύεται ακόμα και η διέλευση
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025





