Τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα
Οι διακοπές στη Σταλίδα έληξαν άδοξα
Το τελευταίο του μπάνιο έκανε στη θάλασσα της Σταλίδας ένας 70χρονος Ρώσος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές με τη γυναίκα του.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής όταν ο ηλικιωμένος βρισκόταν μέσα στο νερό. Λίγο αργότερα λουόμενοι τον είδαν να επιπλέει στα ρηχά χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως κινητοποιήθηκαν.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και Λιμενικό έφτασαν στην παραλία προκειμένου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον 70χρονο τουρίστα. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άντρα, αφού είχε ξεψυχήσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για ανακοπή καρδιάς και όχι για πνιγμό. Τα ακριβή αίτια θανάτου του όμως θα τα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.
Δείτε επίσης
- Προκριματικά Μουντιάλ: Με τη Σκωτία για τις εντυπώσεις και την κατάταξη της FIFA η Εθνική
- Fitch Ratings: Αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές
- Ελαιόλαδο: Τα σενάρια για την τιμή στο ράφι – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη φετινή παραγωγή
- Γρίπη: Ανησυχία για τη φετινή δραστηριότητα
- «Στάση» Μιλάνο για τον μέτριο Ολυμπιακό





