Τουρνουά ανθρωπιάς για τη Μαρία

viannitika  20 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τουρνουά ανθρωπιάς για τη Μαρία

Θέλοντας να σταθούν στο πλευρό της άτυχης Μαρίας, που αγωνίζεται να βγει νικήτρια από την περιπέτεια της, πραγματοποιείται ένα τουρνουά αγάπης!

 Υπενθυμίζεται ότι η η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο την Καθαρή Δευτέρα.

Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα λοιπόν θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 15:00 στο γήπεδο του Καστελίου, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αποθεραπεία της άτυχης Μαρίας Ψυλλάκη από την Αρμάχα η οποία τραυματίστηκε την Καθαρή Δευτέρα σε τροχαίο.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος:
Η γυναικεία ομάδα της Ιεράπετρας «Βασίλισσα του Νότου», ο Δωριέας Καστελίου, η Ακαδημία Δωριέα και Μικτή ομάδα γυναικών Καστελίου.

Η γενική τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

«Ο χαρακτήρας και το ήθος το οποίο γενεές μας διακατέχει, μας καλεί για ακόμα μια φορά να δείξουμε δυναμικά την παρουσία μας, και οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί.
Επίσης, για όσους θέλουν η προσφορά τους να είναι άνω της προκαθορισμένης συμμετοχής, μπορείτε να επιλέξετε και την άμεση κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
Τράπεζα Πειραιώς (Αρ. Λογαριασμού)
5772-086347-955 Κουρλετάκη Αικατερίνη τ. Εμμανουήλ», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Όλο αυτό το διάστημα η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλέιου και η οικογένειά της ζητά στήριξη για τη μεταφορά της σε κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη. Τα έξοδα ωστόσο είναι υπέρογκα και οι οικείοι της ζητούν την συμπαράσταση όλων.

Η 22χρονη, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, 11 Μαρτίου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μια ελιά, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο όπου πέντε χρόνια πριν, είχε χάσει τη ζωή του και ο αδελφός της!

 

viannitika  20 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα