Τους έπιασαν με τα ναρκωτικά στα... χέρια

mesaralive.gr  06 October, 2018 ΑΡΘΡΑ
Τους έπιασαν με τα ναρκωτικά στα... χέρια

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο άνδρες ηλικίας 66 και 54 ετών κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

 
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 66χρονος την ώρα που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες τον 54χρονο και συνελήφθησαν. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο άτομα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 66χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
263 γραμμάρια κάνναβης, 
4,4 γραμμάρια κοκαΐνης,
1.484 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το Νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης,
2 ζυγαριές ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
 
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  06 October, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα