Τραγωδία - Νεκρό σε τροχαίο 2χρονο κοριτσάκι

  25 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία - Νεκρό σε τροχαίο 2χρονο κοριτσάκι

Τραγική ειρωνεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο και έτσι ο παππούς μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο...

Μια τραγωδία γράφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα Ζωνιανά όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο κοριτσάκι ενώ από τραυματίστηκε και η 23χρονη μητέρα του κοριτσιού που οδηγούσε το ΙΧ.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παππούς μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο. 

Τραγική ειρωνεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο και έτσι ο παππούς μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο.

Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή ...  Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη με κάταγμα ισχίου.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  25 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα